Ismerje meg rendszerünket!

 

Kérdőíveinkkel segítséget nyújtunk abban, hogy felmérje, mekkora a valószínűsége, hogy szív- érrendszeri betegség, illetve cukorbetegségalakuljon ki Önnél.

 

Felmérjük, milyen védő, és milyen kockázati tényezők állnak fenn az Ön családi örökségében, egyéni alkatában, életmódjában.

 

A Kérdőívek feltérképezik az Ön jelenlegi egészségi állapotát, életkörülményeit, a családjában meglévő krónikus betegségeket, az orvosi vizsgálatok eredményeit (pl. vérnyomás, laborértékek), a táplálkozási és sportolási szokásokat.

 

Az egyes kérdésekhez fűzött magyarázatokat, részletesebb leírásokat elolvashatja, ha a kérdés mellett található kérdőjel ikon fölé viszi az egeret.

Az Eredmények táblázatban összesítve látja a kitöltött kérdések alapján az eredményeit. Itt A becslés annál pontosabb, minél több kérdést megválaszol.

 

Az Egészségterv menüpontban személyre szóló tanácsokat adunk Önnek, megmutatva, hogy a kockázati és védőtényezők hogyan értékelhetők, és hogyan tehet további lépéseket az egészsége megőrzéséért. 

Azok számára, akik ennél is többre kíváncsiak, olvasmányos és közérthető stílusban megírt cikkek állnak rendelkezésre a Tudástárban.

 

A kérdőívek eredményei és az Egészségterv is letölthetők a saját számítógépre, illetve e-mailben elküldhetők háziorvosa vagy dietetikusa  e-mail címére. 

 

Lehetőség nyílik arra is, hogy a szakember a pácienssel közösen töltse ki a kérdőíveket, így a kérdések, a válaszok, és az eredmények egyfajta dokumentációs felületet is betöltenek, kiindulási alapot adnak a tanácsadás folytatásához, a javaslatok kiegészítéséhez.